Готуємо на стіл Сирний_суп_з_печерицями. Ділюся рецептом

12 грудня 2024 р. 21:18

Рецепт

Печериці свіжі 250 г,

картопля 3 шт,

цибуля 1 шт,

морква 1 шт,

олія для підсмаження або вершкове масло,

плавлені сирки 2 шт,

спеції: сіль або вегета, чорний мелений перець, лавровий лист та сушений часник за бажанням.

Картоплю почистити, помити, порізати кубиком та покласти варити ( 2 л каструля ). Цибулю порізати дрібно, моркву натерти на крупній терці, гриби порізати слайсами (або довільно). На сковорідці на олії підсмажуємо моркву, цибулю та гриби, додаємо спеції за смаком, як картопля закипить додаємо в каструлю нашу підсмажку з грибами, натираємо плавлені сирки на крупній терці та додаємо до каструлі, сир має розчинитись, готуємо до готовності, куштуємо на смак.

Смачного

 

 

Читайте також