Перлова крупа 200 г
м'ясо яловиче 500 г
квасоля 300 г,
морква 1 шт,
цибуля 1 шт,
часник 2 зубчики,
олія,
томатна паста 1 ст.л,
спеції за смаком.
Відварити перлову крупу у трішки підсоленій воді, окремо відварити квасолю.
М'ясо порізати порційно та тушкувати на олії з порізаною кубиком цибулею та морквою порізаною соломкою, додати спеції, дрібно порізаний часник,томатну пасту, воду 200 г, та тушкувати до готовності.
У глечики викласти слоями, перловку, квасолю, м'ясо з овочами та відправити у духовку розігріту до 180 °С на 30 хв.
Перед подачею, обережно, човлент перемішати у глечику та притрусити порізаною зеленню.Смачного🙂