«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Готуємо Човлент_в_глечиках з перловою крупою. Рецепт

#Човлент_в_глечиках

Перлова крупа 200 г

м'ясо яловиче 500 г 

квасоля 300 г,

морква 1 шт,

цибуля 1 шт,

часник 2 зубчики,

олія,

томатна паста 1 ст.л,

спеції за смаком.

 

Відварити перлову крупу у трішки підсоленій воді, окремо відварити квасолю.

М'ясо порізати порційно та тушкувати на олії з порізаною кубиком цибулею та морквою порізаною соломкою, додати спеції, дрібно порізаний часник,томатну пасту, воду  200 г,  та тушкувати до готовності.

У глечики викласти слоями, перловку, квасолю, м'ясо з овочами та відправити у духовку розігріту до 180 °С на 30 хв.

Перед подачею, обережно, човлент перемішати у глечику та притрусити порізаною зеленню.Смачного🙂

Все буде Україна