«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 липня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам не варто поспішати з індивідуальною ініціативою. Багато подій відбудуться з подачі інших людей. На першому місці можуть виявитися не ваші особисті потреби, а спільні інтереси — наприклад, загальний бюджет. Вітаються такі якості, як дипломатичність, сімейність, прагнення все робити за законом і по справедливості. Якщо ви керуєтеся саме такими поняттями, ваші дії будуть набагато результативнішими. Можна змінити щось в домашньому укладі, в подружніх відносинах, в планах на вихідні, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні варто враховувати обстановку, що змінилася, наприклад, хиткий інформаційний фон. У будь-яких відомостях вам можуть зустрітися неточності і умовчання. З вами можуть бути не до кінця чесні ваші друзі або діти. Не рекомендується робити покупки і приймати рішення, не прояснивши картину. Не про все варто питати прямо, про деякі нюанси краще спробувати здогадатися за непрямими ознаками.

Близнюки

Близнюкам варто почекати з новими акціями, відклавши їх хоча б на пару днів. Зірки підказують, що ви навряд чи наберете високий темп і просунетеся далеко в своїх задумах, поки не маєте для цього підходящої бази, матеріальної, інформаційної або інструментальної. Сьогодні добре займатися ґрунтовним переглядом старих планів, оцінкою бюджету, «тилів», майданчика для майбутніх дій.

Рак

Друга половина дня зробить Раків більш імпульсивними і може поставити їх перед будь-яким вибором. Зірки підказують, що це не найвдаліший час для прийняття вами важливих рішень. Компроміс, на який ви сьогодні підете, виручить вас в моменті, але навряд чи виявиться вигідний вам в довгостроковій перспективі. Краща тактика — діяти "тут і зараз", вирішуючи всі завдання в міру їх надходження.

Лев

Левів цей день налаштує на приємний лад, з часткою романтики, авантюри або ностальгії. Не виключений легковажний погляд на серйозні питання, в тому числі, на можливе майбутнє. На вашому горизонті можуть з'явитися старі друзі чоловічої і жіночої статі. Це відповідний момент для побачення, пікніка, зустрічі однокласників, відвідування заходів, для спроби мирних переговорів і пошуків компромісу.

Діва

Рентабельні ідеї, що стосуються поліпшення ділової ефективності допоможуть вам в бізнесі. Сьогодні ваша інтелектуальна діяльність, ймовірно, буде проходити в сімейному колі. Хороший день для домашньої роботи, можливі короткі поїздки для покупки їжі і господарських речей. Прекрасний час для реклами і суспільних відносин з жінками в робочому середовищі.

Терези

Сьогодні Терези у владі обставин, але знайдуть в цьому перевагу. Не варто нарікати, якщо доводиться займатися брудною, нецікавою, нелюбимою роботою: саме вона допоможе вам вирішити поточні проблеми, включаючи матеріальні. День хороший для медичних заходів, придбання ліків і побутової хімії, прибирання, дозволяє примножити ресурси або витратити їх на щось корисне. Важливо мати помічників, які заслуговують довіри і володіють здатністю до емпатії. Благотворний контакт з домашніми тваринами.

Скорпіон

Чужі мотиви можуть залишитися для вас загадкою. Можливо, потрібна вам людина буде відсутня або почне висловлюватися натяками. Подібний стан справ буде дратувати недовірливих Скорпіонів, які звикли контролювати ситуацію. Не варто підозрювати всюди злий умисел і готуватися до сутички з уявним противником. Наберіться терпіння, скоро ви все дізнаєтеся. Якщо вам необхідно з кимось терміново зустрітися, створіть обстановку, що розташовує до відвертості. Наприклад, запросіть співрозмовника в ресторан.

Стрілець

Стрільцям сьогодні не вистачає впевненості, сумніви ймовірні навіть в елементарних питаннях. Може скластися невизначена обстановка в будинку або в близькому колі. Можливі невеликі розчарування, наприклад, вас може засмутити розмова, що не відбулася, відкладена зустріч. Робити важливі кроки не рекомендується. Зірки радять звернути увагу на зміни в матеріальному становищі: не виключено, що вони спричинять за собою зміщення колишніх етичних цінностей або будуть пов'язані зі зміною професії.

Козоріг

У цей день Козорогам важливо вірно оцінити обстановку, в тому числі, вчасно вловити її психологічні нюанси. Швидше за все, ви опинитеся в сприятливій атмосфері, але в загальному потоці подій будуть моменти, над якими ви не владні. Як тільки ви зрозумієте, на що можете розраховувати, краще не втрачати часу. Варто користуватися чужим розташуванням, поки для цього є умови. День допомагає підняти рейтинг, заручитися заступництвом, уточнити перспективи шлюбу або союзу однодумців.

Водолій

Водоліям сьогодні в будь-якій справі потрібна допитливість, як захист або профілактика кризи. Всі дрібниці, що відносяться до справи, варто проаналізувати і акуратно зібрати в цільну картину. Це особливо корисно для тих, хто береже здоров'я, має справу з документами, фактами, дослідницькими та діагностичними даними, показаннями приладів, програмними кодами. Частина деталей може вибитися із загального ряду.

Риби

День допоможе Рибам подолати сумнів, зневіру, відчуття глухого кута, усунути затримку або перешкоду, пролити світло на таємницю. Ситуація підкаже неординарне рішення, що містить і позитивні, і негативні моменти. Не виключена несподівана покупка. Більш пильної уваги може зажадати сім'я, будинок, побут, автомобіль, гараж, прибудинкова територія. Можлива поява нового обличчя в будинку або в близькому колі. Якщо ви любите особисто контролювати дані області, краще взяти управління в свої руки.

Все буде Україна