«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 27 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Цей день Овни можуть цілком присвятити експериментам, які їх привертають, у тому числі, відкладеним або зірваним колись з різних причин. Це час технічних знахідок, базою для яких служать ваші колишні роботи, авантюри і навіть помилки. Також, сьогодні ви можете потрудитися на благо своєї групи, команди (що подвійно актуально, якщо ви пов'язали з нею своє професійне або фінансове майбутнє).

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям виключити зі свого списку пріоритетів поняття «консерватизм». Аж до ночі доречний великий інтерес до всього прогресивного і перспективного. Акцент краще зробити не на сміливих футуристичних фантазіях, а на конкретних прикладних розробках, які ви вже зараз можете застосувати в побуті або професійній області. Логічна увага до стійких модних тенденцій.

Близнюки

У цей день Близнюки можуть зайнятися підготовкою до майбутнього прогресу і розширення особистих горизонтів, але з оглядкою на самопочуття і деякі незавершені справи. Поки в них не поставлена крапка, вам краще не рватися в лідери і скромно діяти в загальних рядах — наприклад, готуватися до навчання або довгої подорожі. Але можна сміливо робити окремі кроки, які пізніше вишикуються в систему.

Рак

Сьогодні зірки пропонують Ракам залишатися членами своєї команди (сім'ї, професійної групи, компанії по захопленню). Спроба виділитися з натовпу і одноосібно просунути свої інтереси виглядатиме егоїстично і дещо зухвало, навіть якщо ви не мали на увазі нічого подібного. У такій позиції є переваги: у складній для вас справі друзі або родичі стануть вашою групою підтримки.

Лев

Левам варто активніше використовувати цей день для співпраці і частіше відгукуватися на поклик старих друзів. Заслуговують на особливу увагу зарубіжні та іногородні неформальні зв'язки, саме час вдихнути в них друге життя. Роблячи таким чином, ви працюєте на своє близьке майбутнє: те, що зараз виглядає звичайною дружньою взаємодопомогою, незабаром можна перетворитися в стабільне офіційне партнерство.

Діва

Загальна атмосфера цієї доби може піти врозріз з новим настроєм Дів. Це не найвдаліший момент для негайної реалізації ваших бажань: багато піде не за планом і це доставить вам дискомфорт. Справу ускладнять легкі нездужання. Варто відкласти контакти і поїздки, які зараз здаються вам важливими. Добре займатися дрібними вимушеними оновленнями, засвоювати нові враження.

Терези

Цей день Терезам добре провести в товаристві друзів, дітей або коханої людини. Позитивно вплине нова обстановка, атмосфера гри, зростання, прогресу, креативу. Заслуговують на увагу модні віяння, популярні хобі. Корисний помірно активний спосіб життя, який вам може забезпечити спорт, динамічна нова частина вашого бізнесу, просування незвичайного проєкту або участь в колективній акції.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони не проти спокійно подумати про свої потреби або поговорити про те, що їх хвилює — але замість цього мимоволі опиняються в рядах борців за прогрес або тих, хто займається впровадженням оновлень. Якщо ви не згодні з цією роллю, вам нав'яжуть її обставини. Можливо, доведеться допомогти друзям, клієнтам або домочадцям. Це хороший момент для тренування технічної винахідливості.

Стрілець

Сьогодні всі справи йдуть У Стрільців веселіше в товаристві друзів. Не останню роль відіграє особиста симпатія. Зірки радять уважніше вибирати собі компанію, бо незабаром ви можете почати проводити в ній багато часу на постійній основі. Варто стати прискіпливішими, якщо йдеться про сусідів, помічників, колег, попутників, домашній або службовий персонал. Бажано відсівати таємних пліткарів.

Козоріг

Козорогам варто уважніше поставитися до сьогоднішніх придбань: вони допомагають вирішити лише одну задачу. Можливо, це буде інструмент для штучної разової роботи, річ на виріст для дитини, прикраса для особливого випадку або продукт зі специфічними смаковими якостями. Це може бути і випадкова примха. Небажано вибирати сьогодні речі повсякденного користування і універсального призначення.

Водолій

Водолії можуть присвятити цей день виконанню своїх миттєвих бажань, і не лише. Пора готуватися до майбутнього, воно вже не за горами. Якщо в списку ваших справ числиться відкладений крок, саме час згадати про свої плани і повторити спробу: так ви дізнаєтеся, чи не пропав ваш колишній ентузіазм. Не варто говорити вголос про свої наміри — навпаки, в найближчі місяці вам потрібна стриманість в спілкуванні.

Риби

Сьогодні Рибам добре зайнятися тим, що не входить в стандартне коло їх інтересів. Натхнення може з'явитися там, де ви його зазвичай не чекаєте — в цьому випадку, зірки радять «ловити момент» і діяти. Планувати на цей день традиційні справи і процедури небажано: з тих чи інших причин, все буде валитися у вас з рук або вас будуть постійно відволікати непередбачені обставини.

Все буде Україна