«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам стримати свою активність і не прагнути до зайвої публічності. Добре підуть заняття, що вимагають усамітнення, тиші і секретності — наприклад, будь-які кабінетні дослідження. День може принести несподіваний сентиментальний настрій, підвищити вашу таємну чутливість і внутрішню вразливість. Можливі грошові надходження з прихованих джерел, пов'язаних з минулим, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців сьогодні стане відмінним додатковим джерелом інформації їх минуле. Саме пам'ять послужливо підкаже їм цінні деталі, яких вони не знайдуть в документах або в чужих порадах. У спілкуванні виявиться важливішим не словесний, а невербальний контакт. Взаєморозуміння без зайвих слів буде головним бонусом в бесіді зі старими друзями і близькими людьми. Всі ключові теми краще обговорити вранці.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам не заглядати занадто далеко в майбутнє і не зациклюватися на деталях фантастичних сценаріїв, підказаних уявою. Основну увагу краще направити на вже відомі теми і постаратися навести різкість на картини свого минулого. Рекомендується підвищена уважність в роботі з документами, які закриваються, в професійній, фінансовій, медичній сферах.

Рак

Сьогодні Раки відчують себе комфортніше. Раки-фантазери зможуть зануритися у свої мрії або піти у звичний уявний світ. Ракам з активною життєвою позицією день допоможе заповнити їх духовний резерв: надихнутися відомими прикладами, отримати заступництво або благословення від значущих людей. День особливо сприятливий для відпочинку, для занять мистецтвом, музикою, гуманітарною тематикою.

Лев

Левам цей день додасть вразливості. Посилиться інтерес до пліток і чуток, чутливість до тонких відчуттів, музики, гри асоціацій і мислеобразів. Також, багато нюансів дня дадуть їжу вашій підозрілості і можуть позбавити психологічного «ґрунту під ногами». Важливо не поспішати з висновками, правильно розшифровувати отримані натяки, знаки, завуальовані підказки своєї пам'яті та інтуїції.

Діва

Сьогодні Дівам важливо залишатися чуйними співрозмовниками, уважними читачами і слухачами. Стане в нагоді психологічний досвід, проникливість. Уміння відчувати "тонкі плани" зробить більш успішною консультацію, навчальний процес, особисту бесіду, аналітичну або дослідницьку роботу. Вдалий час для зустрічей зі старими знайомими, колишніми клієнтами, партнерами, вчителями або начальством.

Терези

Терезам сьогодні краще цілком зануритися в повсякденні монотонні процеси, знайти час для медичної, господарсько-побутової або службової рутини. У багатьох ситуаціях цього дня від вас буде вимагатися не зовнішня суєта, а внутрішня віддача, здатність до співпереживання, розуміння і емоційного обміну. Краще відкласти до більш вдалого моменту важливі зустрічі, починання і енерговитратні заняття.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні нескладно зустріти розуміння, знайти підходящого співрозмовника (слухача), встановити невидимий емоційний міст між собою і партнером, дитиною, другом. Можливість висловитися, відправити повідомлення, налагодити зв'язок буде подвійно цінна для Скорпіонів, народжених в жовтні. Зірки радять встановлювати особисті контакти і викладати свої думки якомога раніше, «на свіжу голову».

Стрілець

Сьогодні Стрільці стануть менш енергійними і спритними, зате більш сприйнятливими до тонких «флюїдів»: музичної гармонії, хвиль спогадів, підтексту чужих натяків. Це відповідний день для довірчої бесіди (наприклад, з домочадцями), але вам варто бути в ній уважнішими: ви можете проговоритися про те, що хотіли приховати, або зіткнутися віч-на-віч з тим, на що вважали за краще б закрити очі.

Козоріг

Козорогам сьогодні корисно попрацювати з новинами, старими документами або спогадами. Це відповідний день для відокремлених роздумів і поглиблених досліджень, які цілком можуть тривати і на наступну добу. Якщо ситуація вимагає особистої зустрічі або листування, слід заздалегідь подбати про потрібну психологічну атмосферу. Проникливість заздалегідь підкаже вам, чим закінчиться розмова.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям стати уважнішими до нюансів, у тому числі, пов'язаних з деталями старих платежів. Обговорюючи тонкощі продажів, заробітків і взаєморозрахунків, варто врахувати, що на остаточне прояснення ситуації буде потрібен деякий час. День допомагає витрачати відкладене і накопичене, використовувати запаси і бонуси, прилаштовувати старі речі. Не рекомендуються нові покупки і вкладення.

Риби

Сьогодні зростає природна проникливість Риб. Їм не складе труднощів зрозуміти підтекст чужих слів, у тому числі, на забутій іноземній мові або на тлі перешкод. Завдяки інтуїції і досвіду, більшість Риб легко передбачить хід подій (наприклад, суть чужих аргументів або остаточний підсумок переговорів). Можливі вісті від друзів здалеку. Найцінніші думки, знаки і підказки прийдуть рано вранці.

Все буде Україна