«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 червня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овнів можуть підвести друзі, а також системи захисту, контролю і страховки. Бажано мати частку смирення: не все вирішують особисті зусилля, якщо в гру вступили фатальні зовнішні обставини. Причиною проблем може стати невдалий вибір групи або мети, діловий ризик, експеримент у творчості або спорті, вибух пристрастей, екзотичне хобі. Моральна і матеріальна допомога найімовірніша від близьких, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні відносини Тельців з потрібними людьми навряд чи виявляться гладкими. Протягом дня чекають непередбачувані, нервуючі і критичні моменти. Мир після грози найімовірніший там, де є емоційне підгрунтя (взаємна любов, прихильність, симпатія). Якщо верх візьмуть принциповість, незалежність і непримиренність, згладжування проблем можливе лише частково, а вогнище конфлікту збережеться на майбутнє.

Близнюки

Для Близнюків цей день не стане приємною прогулянкою: швидше за все, їм доведеться зайнятися відповідальною і не найулюбленішою роботою. Можливі проблеми із самопочуттям, складні моменти в справах і побуті, хвилини залежності від обставин. Але за перенесені тяготи чекає винагорода. Це може бути компенсація витрат, вихід з кризи, опрацювання похибок минулого або закриття старого боргу.

Рак

Для Раків це важливий день: він робить чіткішим вектор їх інтересів і підсилює їх індивідуальну роль в подіях. Визначаючись з вибором персональної тактики, їм не варто боятися спертися на чуття, покластися на свої звички і смаки. Раки, які в цей момент не в ладу зі своєю інтуїцією, можуть довіритися долі або думці авторитетної для них людини. Складні ситуації вирішаться благополучно.

Лев

Сьогодні багатьом Левам створює проблеми їх особиста активність, але можливі й інші джерела напруги: атмосфера в будинку, зовнішній контроль. Щоб уникнути образ і ударів з-за рогу, варто вчасно гасити конфлікти в найближчому середовищі: у родині, в колі співвітчизників, старих друзів і осіб, посвячених в приватне життя. Загальна ситуація вимагає відійти в тінь, зайнятися своїм здоров'ям і безпекою.

Діва

Сьогодні в момент труднощів Дівам допомагають обставини. Їм важливо побачити і прийняти цю допомогу, навіть якщо вона не нагадує прямі інструкції. Наприклад, не слід недооцінювати свої тонкі відчуття і асоціації, навіяні обстановкою. Успіх в поточних справах починає залежати від чутливості, проникливості, вміння заново налагодити емоційний контакт з близькими по крові і духу людьми.

Терези

У вирішенні сьогоднішніх завдань Терезам належить поєднувати цілеспрямованість і проникливість. День хороший для шопінгу і продажів, якщо не захоплюватися новими витратами, а закривати старі проблеми і оперувати наявними резервами. День сприяє вдалому збуту старих речей, тлумачному розпорядженню ресурсами і запасами (у тому числі, сімейними), допомагає знайти потрібне на вторинному ринку пропозицій.

Скорпіон

Скорпіонам день обіцяє багато хорошого. Можна сподіватися на подарунки долі у коханні і творчості, на вигідну угоду, покупку, аванс. Удача або чуття допоможуть виправити помилки і пом'якшити втрати. Якщо мета виявилася "не по зубах", буде отриманий корисний урок боротьби з труднощами. Трохи складніше з настроєм: важливо не зациклюватися на зривах, щоб не піддатися пораженським думкам і не зневіритися в собі.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям протипоказані зайві навантаження. Небажані починання. Впоравшись з критичними труднощами і виконавши необхідні завдання, краще не брати нові вершини, а відпочити і розслабитися. Важливий кредит довіри у вузькому колі, гармонія у родині або групі замляків зараз цінніше персональних досягнень. Можливо, вам доведеться чимось пожертвувати заради близьких людей або збереження таємниці.

Козоріг

У цей день інтуїція виводить Козорогів на вірний шлях. Козорогам, не впевненим у правильності підказок внутрішнього голосу, допоможуть обставини. Можлива допомога від старих друзів, коханих, родичів. Буде компенсована помилка минулого і нейтралізований можливий збиток в майбутньому. Проте, важливих кроків краще не робити. Увечері варто віддячити тим, хто вам допомагає або симпатизує.

Водолій

Сьогодні неприємності для Водоліїв чимось пом'якшені, але послаблювати самоконтроль і проявляти довірливість їм все ж не варто. Зірки радять відкласти прийняття відповідальних рішень і посилити турботу про здоров'я. Небезпечні риси — впертість і тяга до екстравагантності. Корінь проблем, в числі іншого, корисно пошукати в собі: можливо, ви порушили дисципліну або ваші принципи потребують коригування.

Риби

Сьогодні будь-які події обертаються для Риб хорошою стороною. Найчастіше це не матеріальна вигода, а моральний профіт: благословення, заохочення, любовне або творче натхнення, заспокоєння після періоду тривог, підтвердження внутрішніх відчуттів. Може бути отриманий стимул до подорожі або духовного розвитку. У разі хвороби очікується поліпшення самопочуття і з'являється надія на зцілення.

Все буде Україна