«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 серпня 2022 — що обіцяють астрологи

Розташування планет протягом першої половини цього дня сприятливе для поїздок, зараз вони принесуть вам відчуття свободи, а також можуть стати джерелом нових ідей і планів, інформує Ukr.Media.

Час чудово підходить для спілкування з соратниками і однодумцями, зараз ви можете завести дружні відносини з цікавими і незвичайними людьми. Водночас в цей період важливо уникати надмірного оптимізму і емоційності, прагніть об'єктивно оцінювати свої сили і можливості.

Друга половина сьогоднішнього дня добре підходить для прибирання, наведення порядку у себе вдома, а також для вирішення дрібних побутових питань.

Овен

Овни поводяться дуже коректно і дипломатично, що допомагає їм зберегти мир і гармонію у відносинах з оточуючими. До того ж представники знаку дуже привабливі і розуміють це, а тому із задоволенням кокетують і фліртують. Імовірність початку серйозних романтичних відносин невисока, але час ви проводите із задоволенням.

День підходить для фізичної роботи, занять ремеслом або рукоділлям. Творчі особистості знайдуть однодумців і задумаються про якийсь спільний проєкт. Ваші ідеї гарні, поспішайте втілити їх в життя.

Телець

День у Тельців складається добре, події, що відбуваються піднімають настрій. Можливе отримання цікавих пропозицій, що стосуються як роботи, так і особистого життя. Тельці не тільки знаходять масу способів приємно провести час, але і придумують розваги для близьких — ніхто не буде нудьгувати.

При цьому, у вас залишається час і на справи, з якими ви справляєтеся набагато швидше, ніж зазвичай. Втручання друзів і членів сім'ї виявляється до речі. Ви отримуєте багато розумних порад.

Близнюки

У цей день багато представників знаку займуться тим, за що не наважувалися взятися раніше. Близнюків супроводжує удача, для багатьох з них цей день буде пов'язаний з несподівано легкими перемогами. Ви здивуєте оточуючих своїми талантами і здібностями, а також умінням робити багато речей одночасно.

Можливі дрібні непорозуміння; ставтеся до них філософськи, намагайтеся не втрачати душевної рівноваги. Реалізацію деяких планів доведеться відкласти, щоб допомогти близьким з вирішенням поточних проблем — в цьому немає нічого поганого, до своїх грандіозних задумів ви зможете повернутися пізніше.

Рак

Ви зможете домогтися успіху, якщо будете дотримуватися власних планів і не підете на поводу у оточуючих. Щоб не думали і не говорили про вас, дотримуйтеся власного шляху. Люди, які зараз вас недооцінюють, змінять свою думку, коли ви отримаєте перші перемоги.

День у Раків пов'язаний з отриманням важливих звісток. Надійдуть вони з несподіваного джерела — саме тому є ризик пропустити цінну інформацію повз вуха. Друга половина дня відмінно підходить для невеликих поїздок, в тому числі і романтичних.

Лев

Ні на хвилину не втрачайте впевненості в собі. Нехай оточуючим ваші ідеї здаються дивними, а поведінка — екстравагантною; ви вибрали правильний шлях і не повинні сходити з нього. Можливо, вам трохи не вистачає терпіння і тактовності, тому дискусії, які ви ведете з оточуючими, не завжди носять конструктивний характер. Але серйозних конфліктів не виникне, оскільки ви до будь-якої ситуації ставитеся з гумором.

Левам можна займатися вирішенням фінансових питань. Ваше ділове чуття дуже гостре, завдяки чому ви уникаєте помилок. Можливі зустрічі з людьми, які допоможуть вам у реалізації сміливих професійних задумів.

Діва

Навіть якщо обставини не завжди складаються найвдалішим чином, ви наполягаєте на своєму. І правильно робите — удача посміхнеться тим, хто не відмовляється від своїх планів. Вдається довести до кінця складні справи, отримати відповіді на питання, над якими ви довго роздумували. Можливі грошові надходження та цінні подарунки.

У цей день Дівам надходить багато цікавих пропозицій. Погоджуйтеся лише на ті, які здаються вам надійними і безпечними. Авантюри вам зараз ні до чого: фінал їх може виявитися зовсім не таким, як вам хотілося б.

Терези

Цей день для Терезів проходить тихо і спокійно. Єдине, що вам всерйоз загрожує — це нудьга. Починайте боротися з нею з самого ранку: якщо ви проявите трохи наполегливості, ваш ворог змушений буде здатися. День добре підходить для зустрічей з друзями, імпровізованих вечірок.

Можна відвідувати світські заходи, проте не варто затримуватися там надовго: суспільство малознайомих людей здасться виснажливим. Нагадають про себе старі знайомі, можливе відновлення якихось давніх романтичних відносин. Цього разу ви не втратите голову.

Скорпіон

День легких знайомств, які ні до чого не зобов'язують, та приємного спілкування. Просто не чекайте нічого серйозного, і ви не будете розчаровані. Можливі невеликі подарунки, знаки уваги від людей, які вам цікаві. Ви схильні переоцінювати свої фінансові можливості, а тому витрачаєте трохи більше, ніж слід було б.

Другу половину дня Скорпіонам бажано провести поза домом. Вам на користь йдуть поїздки, екскурсії, прогулянки. Уникайте перевантажень (як фізичних, так і інтелектуальних): вони можуть стати причиною безсоння.

Стрілець

Дуже насичений день, повний подій і пригод. Втім, ви навряд чи станете скаржитися — все, що відбувається вам до смаку, та й нудьги можна не побоюватися. З'являється маса нових ідей, до реалізації яких ви приступаєте негайно, не витрачаючи часу на роздуми. Можливе отримання цікавих пропозицій від старих знайомих.

Стрільці беруть активну участь в громадських заходах, проявляють непідробний інтерес до політичного життя. Але це не заважає представникам знаку займатися своїми особистими справами, фліртувати і завойовувати серця тих, хто викликає інтерес.

Козоріг

Ви добре знаєте, чого хочете, і це допомагає вам уникнути марних хвилювань, тривог і розчарувань. Ідіть до своєї мети без поспіху — це значно знизить ймовірність помилок і непорозумінь. Прислухайтеся до порад, але і своїй інтуїції довіряйте не менше.

Цей день не підходить Козорогам для обговорення якихось серйозних питань особистого характеру. Дрібні розбіжності можуть стати значнішими, якщо в справу втрутяться недружелюбно налаштовані жінки. Обережніше з грошима: спонтанні покупки обійдуться дорожче, ніж ви думали.

Водолій

Один з тих днів, коли особливо сильними стають сила волі і вміння наполягти на своєму. Вітається концентрація на складних справах, питаннях, вирішення яких не відразу вдається знайти. При цьому дуже важливо зберігати спокій і холоднокровність (особливо це стосується жінок), оскільки саме дані якості сприяють досягненню поставлених цілей.

Це не найсприятливіший день для легкого флірту, а ось початок серйозних романтичних відносин цілком можливий. Не виключене і відновлення якогось старого зв'язку, на цей раз — в більш комфортному для Водоліїв вигляді.

Риби

Вдалий день, що відрізняється на рідкість комфортним емоційним фоном. Представники знаку відносяться до всього, що відбувається філософськи — спокійно, легко примиряють тих, хто свариться, згладжують гострі кути в спілкуванні. Ваша тактовність не залишиться непоміченою, у вас з'являться нові шанувальники.

День підходить для участі в змаганнях, занять спортом, рухливих ігор на свіжому повітрі. Високий творчий потенціал представників знаку, у Риб раз у раз з'являються оригінальні ідеї, які припадають до смаку оточуючим.

Все буде Україна