«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 грудня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам не відкладати на вечір контакти з друзями та зарубіжними знайомими, обговорення деталей, пов'язаних з навчанням, подорожжю, колективними справами, науково-дослідною та громадською діяльністю. До вечора логіку підмінять емоції, ділові плани затулить любовна романтика. Можлива плутанина в почуттях і симпатіях, фінансова помилка або неясна ситуація з грошима, інформує Ukr.Media.

Телець

Важливими дрібницями — особливо, пов'язаними з кар'єрою або професією — Тельцям сьогодні краще займатися в першій половині дня. Це не найвдаліший момент для обговорення серйозних питань, але ви можете уточнити деталі або почути чиюсь цікаву особисту думку. Вечір добре присвятити ностальгії, романтиці, вільній творчості або спілкуванню з давніми друзями (краще, якщо вони будуть жіночої статі).

Близнюки

Свою товариськість і допитливість Близнюкам добре вгамовувати вранці. Це найкращий час для дистанційного уроку, діалогу з репетитором, спілкування з носієм чужої культури або мови. Зірки радять освоювати і розмовну лексику, і спеціальну термінологію: поки неясно, що стане в нагоді більше. Увечері варто уникати старих любовних ілюзій і бути акуратнішими з грошовою стороною особистих відносин.

Рак

Ракам варто приберегти вираження своїх таємних емоцій до другої половини дня, але при цьому не надто сподіватися на ідеальне розуміння з їх адресатом. Якщо ви самі потребуєте емоційного підживлення, то до вечора його отримаєте — але не виключено, що при цьому злегка заплутаєтеся у своїх відчуттях. Першу половину дня добре присвятити спілкуванню з колегою, який за сумісництвом є вашим другом.

Лев

Сьогодні зірки рекомендують Левам не зволікати з переговорами або уроками, і не затягувати їх. Добре вкластися в першу половину дня: в цей період більш вірогідний адекватний зворотний зв'язок від потрібних вам людей. Увечері верх почнуть частіше брати емоції, спогади і смутні відчуття. Ви можете опинитися у владі любовного дурману. Везіння буде випадковим: несподівані фінансові удачі, дрібні знахідки.

Діва

Дівам варто почати день з обговорення рутинних дрібниць, які стосуються особисто їх або домочадців (включаючи домашніх вихованців). Не варто відкладати уточнення господарських, службових і медичних деталей, питань зв'язку та програмного забезпечення. Упустивши момент, ви можете пошкодувати, бо ввечері вам стане не до рутини: вашу увагу поглинуть любовні, розважальні або фінансові нюанси.

Терези

Початок дня вселить Терезам оптимізм, але в другій половині доби не виключені дрібні труднощі. Плани і домовленості змішає невелика плутанина, нові обставини створять деякий дискомфорт. Можливі легкі нездужання, непорозуміння з грошима, ліками, харчуванням або косметикою, проблеми з вихованцями, які очікують уваги. Поїздки, прогулянки і важливі особисті контакти краще вранці.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не варто обговорювати важливі теми: можливе непорозуміння або повернення бесіди не в те русло. Але вам краще не йти від спілкування в цілому, щоб не уславитися некомпанійською людиною. "Відвести душу" допоможе вечір. Він підходить для відходу у світ мрій, спогадів, пасивного споглядання, у всесвіт любові, кіно або музики. Рекомендується увага в грошових розрахунках, особливо, валютою.

Стрілець

Висловлювати свою персональну думку (а також зв'язуватися з потрібними людьми, вчитися, шукати інформацію) Стрільцям сьогодні слід вранці. З кожною годиною шанси бути почутими або дізнатися новини будуть танути. На вечір можна запланувати інтимне побачення або домашню вечірку. При цьому вам не варто нав'язувати близьким, друзям і партнеру свої смаки, а про свої почуття краще говорити лише натяками.

Козоріг

Сьогодні Козорогам не варто відкладати розпочате до вечора: до середини дня буде втрачено шанс продовження або загублений ентузіазм. Краще не зволікати з покупкою необхідного і тестуванням купленого, з нагальними домашніми клопотами. Друга половина дня — час романтики, таємних почуттів і надій, сумнівів і помилок. Можна приємно провести вечір, якщо не надавати нічому значення і жити моментом.

Водолій

Водоліям краще почати день з негайного виконання своїх бажань або пари термінових справ. Не варто затягувати бесіду, поїздку, пошук, навчання, тренування. Після полудня спаде активність, зникне інтерес або закриється шлях. Друга половина дня обіцяє інтригуючі знахідки і випадкові приємні покупки. Авторами таємничого подарунка можуть бути друзі або близькі, не виключений романтичний підтекст.

Риби

Вранці Риби залежні від людей або обставин. Чужа думка (батьків, начальника, партнера, лікаря) може стати важливішою за власну. Вечір дозволить їм спертися на особистий смак, власні почуття і відчуття, що не зробить їх менш вразливими. У романтичній інтригуючій атмосфері вечора багато Риб непомітно потраплять в пастку, потраплять під чарівність чужої культури, ідеї, музики, мрії або любові.

Все буде Україна