«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Для Овнів день відзначений нагнітанням сімейних, подружніх і територіальних розбіжностей. Якщо він виявився робочим, напруженість пошириться на виробничі відносини і службові контакти. Вектор розвитку подій багато в чому залежить від вас. Якщо ви зробили вибір на користь дипломатії, все обмежиться продуктивною розмовою, а якщо на користь агресії, буде зроблено крок до бурхливої сварки і руйнувань.

Телець

Тельцям сьогодні складно контактувати з близьким оточенням: попутниками, ріднею, сусідами. Очікуються проблеми зі зв'язком і навігацією, ускладнення при пошуку відомостей, транспорту, маршруту, сервісу. В атмосфері нервозності і метушні будуть легко спалахувати конфлікти, спілкування «пожвавлять» односторонні і взаємні претензії, критика. Чи не найкращий день для поїздок, пояснень, мирного конструктивного листування.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам порівнювати апетити з можливостями. У першу чергу, це стосується грошових витрат: ви навряд чи зможете вийти за жорсткі межі, окреслені податковою ситуацією, кредитним договором або вашими особистими лімітами. Чим розумніші ваші запити, тим вдаліші витрати. Не варто без гострої потреби робити солідні позапланові покупки, відкривати рахунки і укладати нові угоди.

Рак

У цей день Раки уразливі для зовнішніх атак, а часом і відверто беззахисні перед ними. Найважче звичайного може переноситися психологічний пресинг від партнера або начальника, невдача в бізнесі, професійні поразки, обмеження в правах, знецінення будь-яких ваших ідеалів або авторитету, відсутність делікатності з боку близьких. Не рекомендується проявляти ініціативу і з'ясовувати відносини.

Лев

Сьогодні та чи інша прикра обставина завадить Левам діяти відкрито і відчувати себе впевнено. Можливий психологічний дискомфорт, вимушене обмеження, загострення нездужання, поломка в дорозі, таємний страх або роздратування. Не варто планувати на цей день заходи, в яких ви сподіваєтеся блиснути зовнішньою привабливістю — наприклад, побачення або сценічний виступ.

Діва

В цей день для Дів все закінчиться благополучно, але в ході виконання задуманої справи можливо всяке. Щоб уникнути несподіванок, зірки радять вам ретельніше готуватися до будь-якого заходу і заздалегідь піклуватися про техніку безпеки. Також, вам не завадить прийняти заходи проти сімейних і дружніх сварок зі знайомих приводів: дратівливість, як і недбалість, посилить рівень аварійності.

Терези

Терезам сьогодні буде властива цілеспрямованість, яку вони не стануть демонструвати без приводу. Контрольним моментом стане загроза життєво важливій меті. Навіть боязкі, слабкі і дуже дипломатичні Терези в цю добу здатні відчайдушно захищати те, що їм дороге: свою родину, будинок, національні цінності, улюблений професійний проєкт, законну частину володінь або спадщини, кар'єрні досягнення.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів чекають не стільки психологічні або моральні, скільки технічні проблеми. Можливі розбіжності з попутниками і дорожніми службами, труднощі при отриманні гостро необхідної допомоги в дорозі, при взаємодії з іноземцями або земляками за кордоном. Багатьом Скорпіонам буде незатишно в підпорядкованій ролі: пасажира, учня, підмайстра, пацієнта, рядового споживача послуг.

Стрілець

Стрільцям варто аж до ночі дотримуватися техніки безпеки (залежно від ситуації, технічної або психологічної). Зірки радять подвоїти акуратність при роботі зі складним обладнанням і в заняттях екстремальними видами спорту. У справах рекомендується коректна фінансова і податкова політика. У сім'ї і відносинах сьогодні важливо уникати грубого вторгнення в чужий інтимний простір.

Козоріг

Сьогодні Козорогам не варто проявляти ініціативу і активно продавлювати свої погляди в діалозі. Небезпечно розслаблятися: незважаючи на досвід і проникливість, ви можете недооцінити подвійне дно ситуації. Зараз складно вести чесну гру, в хід йдуть хитрі маневри. Будь-який розлад на старому підґрунті загрожує перейти в гострий конфлікт. Удвічі болючими будуть сварки в родині і під час обговорення житлових питань.

Водолій

Водолії проведуть день в лещатах обставин, які можуть бути і помірно складними, і відверто аварійними. У будь-якому випадку, не варто розслаблятися: дуже ймовірне загострення ситуації і не виключені проблеми з отриманням допомоги. Можливі критичні ділянки в будь-якій роботі і на будь-якій трасі, термінові клопоти, сильні болі, сварки, поломки, аврали в побуті. Частина бід буде викликана суєтою і поспіхом.

Риби

Сьогодні Риби ризикують зіткнутися з проблемами, які зовсім не є для них обов'язковими і не мають фатального неминучого характеру. Деякі з них цілком можна запобігти, якщо стримати активність і не піддаватися емоційному імпульсу. Складніше буде з близькими, за яких ви відповідаєте. Необхідно подбати про безпеку літніх батьків, маленьких дітей і беззахисних вихованців.

Все буде Україна