«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 07 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Новий поворот подій чекає Овнів до полудня. Він забезпечить вам приплив енергії і позитивних емоцій, створить умови для вибору, ініціативи або переговорів. Можна розраховувати на оновлення у коханні, бізнесі і творчості, на зрушення в справах, пов'язаних з грою, святом, рекламою і дітьми. У матеріальній області вас може чекати подарунок, оригінальний шанс заробити або несподіваний привід для витрат, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям цей день допоможе поглянути на себе і світ іншими очима. Можлива зміна звичок, смаків і поточних планів. Оновленню посприяє домашня обстановка, несподівана знахідка або ситуація, пов'язана з дітьми. Ви можете отримати імпульс до гри, креативу або зміни іміджу. Платою за яскраві свіжі враження буде легкий стрес від непередбачених хвилювань. Не варто приймати важливі рішення.

Близнюки

Сьогодні у Близнюків гарний настрій, є привід для спілкування або розваг. Головним джерелом позитиву стане близьке оточення, але ви також зможете самі генерувати нестандартні і яскраві креативні ідеї (особливо, пов'язані зі святами, подарунками, романтикою, дизайном, дітьми, літературною та іншою творчістю). Може раптово змінитися маршрут, компанія, спосіб зв'язку або взаєморозрахунків.

Рак

Сьогодні Ракам важко планувати бюджет, контролювати свої доходи і витрати. Можливі позапланові виграші, але також і витрати: на потреби дітей, на відпочинок, подарунки, колективні розваги. Не виключено, що ви піддастеся випадковому капризу, не зможете протистояти своїм спонтанним бажанням, рекламі або примхам близьких. Ви можете зрадити звичній дієті, купити прикрасу, іграшку або обновку.

Лев

Левам день принесе раптові зміни, хвилювання, зміну смаків, планів і особистих звичок. Не виключена одержимість незвичайною конкретною метою — наприклад, ідеєю супер-модної покупки, отримання нової посади або доступу до оригінального каналу збагачення. Вам варто контролювати пориви такого роду, щоб не погнатися за міражем і не вирити собі яму на майбутнє (наприклад, не посваритися з другом).

Діва

Дів цей день спокушає бажанням змін і екзотики. Він може принести любовні, фінансові, творчі, культурні та інші спокуси. Зірки радять поставитися до них критично: не виключено, що ви мрієте про нездійсненне або не зовсім ясно уявляєте собі те, чого хочете. У ролі "змія-спокусника" можуть виступити друзі або реклама. Батькам-Дівам важливо стежити за змінами в житті дітей.

Терези

Сьогодні зірки запрошують Терезів до неформального проведення часу. Добре відвідати нестандартний захід, опинитися в новій компанії або в богемному середовищі, піддатися колективному імпульсу. На загальному позитивному тлі дня будуть окремі підступні моменти, пов'язані з дружбою або фінансами. У цей день краще не шукати спонсорів та інвесторів, не об'єднувати ресурси, утриматися від нових позик.

Скорпіон

Увагу Скорпіонів сьогодні легко привертають яскраві нові цілі. Варто бути до них критичнішими: вас можуть поманити заборонені плоди і погані приклади, творчі, фінансові та інші спокуси. Є ризик втягнутися в збитковий проєкт, в невигідну вам дружбу (роман, суперництво). Не завадить бути розбірливішими у виборі ролі, посади, партнера, зразка для наслідування. Не найкращий момент для самореклами.

Стрілець

Ситуації цього дня виглядають в очах Стрільців оптимістично, але зірки поспішають додати «ложку дьогтю» і натякають, що за яскравим ефектним фасадом не все гладко. Другий план сцени може бути непривабливим — наприклад, за вивіскою творчого проєкту можуть ховатися фінансові махінації, а за особистістю кумира погані звички. Це не найкращий день для вибору наставника, банку, юриста, країни проживання.

Козоріг

Сьогодні зірки пропонують Козорогам забути про правила, традиції і рутину, про точні розрахунки і строгий контроль. Це день спонтанності і експерименту. Якщо ви самі не в настрої «творити», не варто пригнічувати креативний імпульс у своїх дітей, домочадців і партнера. При цьому рекомендується стежити за бюджетом: творчі пошуки, нові ігри, образи і ролі не повинні ставати занадто витратними.

Водолій

Ситуації дня вимагають від Водоліїв артистизму і почуття гумору. Поведінка всіх учасників подій непередбачувана. Момент хороший лише для ігор, висновки і рішення краще відкласти. Ви можете спостерігати за чужими витівками або шокувати публіку самі. Незалежно від позиції актора або глядача, потрібна розбірливість: опинившись не в тій ролі, не в тому місці або не в тій компанії, ви зіпсуєте собі репутацію.

Риби

Сьогодні зірки радять Рибам розділити рутину і піднесені теми (наприклад, віру). Речі, які для вас священні, в цю добу можуть бути предметом для жартів або приводом для креативу. Ваш погляд на гумор, любов, дружбу, здоров'я, дітей, гру, творчість може істотно розійтися з чужим. Це не найкращий день для пошуку вдячної розуміючої публіки, колег-друзів і помічників-однодумців.

Все буде Україна