«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 04 грудня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Вранці Овнам доведеться дотримуватися сімейних традицій, домашніх порядків або поважати правила тієї території, на якій вони опинилися. Можлива перешкода, контроль, занепад сил, пауза в справах, глухий кут. Друга частина дня подарує спортивний азарт і сили для маневру, дозволить налагодити зв'язок, набрати темп або повернутися в гру. Ви зможете продовжити шлях або дослідження, взятися за нову або паралельну справу, інформує Ukr.Media.

Телець

У першій половині дня Тельцям не варто нарікати на обмеження ззовні. В основному, вони виявляться їм на благо — наприклад, вбережуть від спроби йти по звичному, але вже безперспективному шляху. У другій половині дня досаду розвіє свіжа новина, новий яскравий, романтичний або кумедний поворот подій. Хвилина хвилювання або сюрприз можливі у зв'язку з будинком, особистим життям, дітьми, прийдешніми канікулами.

Близнюки

Вранці зірки закликають Близнюків до економії і порядку, радять почекати з великими витратами. Важливіше прибутку і прогресу буде готовність обрізати або мінімізувати зв'язок з минулим (наприклад, закрити борг по податках). Всі активні заходи, включаючи ігри, контакти, поїздки, експерименти, тренування і рекламні акції, краще відкласти на вечір: в цей час новини і потрібні люди знайдуть вас самі.

Рак

У першій половині цього дня головним завданням Раків буде суворе дотримання правил, зобов'язань, законів, професійних і етичних норм, своїх або чужих кордонів. Варто пам'ятати, що дисципліна — не лише покарання, а й захист. До вечора можна винагородити себе за позбавлення чимось незвичайним: оригінальною покупкою, новою стравою. Варто бути в курсі фінансових новин і справ в співтоваристві друзів.

Лев

Левів зірки сьогодні застерігають від швидкого виходу на арену подій. Ранок краще провести на самоті, в спокої або в фазі аскези, а всі особисті ініціативи та участь в публічних заходах відкласти на вечір. В кінці дня раптово зміниться ваш настрій, ви будете "в ударі" як спортсмен, рекламщик, письменник або оратор. Варто уникати надмірно ексцентричної поведінки і химерної словотворчості.

Діва

Для Дів день може початися з уявної передбачуваності майбутнього і обмеженості горизонтів. Свободу багатьох Дів зв'яже стандартний погляд на речі, інерція минулого або давня звичка. До вечора щось змусить їх змінити свій консерватизм і розгледіти попереду нові оригінальні можливості. Побачити ситуацію в іншому ракурсі допоможуть світові новини, сімейні розмови, повідомлення дітей або друзів.

Терези

У першій половині дня Терезів буде багато що сковувати. У ролі кайданів можуть виступати старі дедлайни, застарілі стратегії, професійні, посадові, сімейні, вікові та інші бар'єри. Можливий контроль "зверху", перевірка. Зате в другій половині дня більшість Терезів отримає свободу слова, переміщень і творчої думки. Обережність потрібна в любовно-інтимних справах і у фінансовій сфері.

Скорпіон

Скорпіонам зірки обіцяють стабільну передбачувану обстановку в першій половині доби і сюрпризи в другій. Якщо ви не хочете несподіванок і віддаєте перевагу стандартним знайомим шляхам, краще діяти з ранку. Увечері вища ймовірність нетипових моментів в чужій поведінці. Вас можуть поставити в глухий кут капризи партнера або клієнта, нові вимоги начальства, зміни в поглядах друзів і близьких.

Стрілець

Стрільцям потрібні обережність і витримка в першій половині дня. Це не найкращий час для ризикованих починань, відправки в далеку дорогу, для знайомства або виступу з пропозицією. Друга половина дня зніме бар'єри, потрібний вам шлях або канал зв'язку раптово виявиться відкритий. Не варто зволікати з важливим листом, поїздкою, хитромудрим маневром, першим кроком в навчанні, поверненням до гри або тренування.

Козоріг

Сьогодні Козорогам в будь-якій ситуації не зашкодить обачність, при цьому вранці і ввечері можуть вимагатися різні запобіжні заходи. У першій половині дня вам буде достатньо дотримуватися стандартних правил безпеки. Увечері старі системи попередження неприємностей виявляться малоефективними, доведеться пошукати менш традиційні шляхи. Краще утриматися від інвестицій і любовних авантюр.

Водолій

У першій половині дня зірки радять Водоліям займатися рутиною. Не варто відкладати необхідні справи (включаючи лікувальні процедури) на вечір, бо в кінці дня у вас може несподівано з'явитися зовсім інша програма дій. Вас можуть запросити на соціальний, спортивний, дитячий або діловий захід, покликати на дружню вечірку, на концерт або на оригінальне романтичне побачення.

Риби

Риби сьогодні легко керують своїми почуттями і реакціями на початку дня: в цей час їх виручають звичка і досвід. А ось ввечері ситуація далека від стандартної. Вас, ваших дітей або знайомих можуть оточити нові яскраві спокуси, проти яких поки немає «імунітету». Можуть бути відсутні чіткі правила в нових видах роботи, гри, лікування. У будь-якому експерименті потрібна міра, щоб не нашкодити здоров'ю.

Все буде Україна