Додайте в фарш манку! Ніхто не повірить, що я їх так легко готую! Дуже вдалий рецепт!

13 грудня 2024 р. 21:45

Смачна вечеря для всієї родини, приготована з простих і доступних інгредієнтів. Вам просто потрібно все змішати, і страва готова! Швидко, просто і смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ:

– 500 г м’ясного фаршу;

– 4 столові ложки манної крупи;

– 1 цибулина;

– 1 картоплина;

– 1 яйце;

– 1 щіпка чорного меленого перцю;

– 1 чайна ложка сухого часнику (або 1 свіжий зубчик);

– 1 чайна ложка паприки;

– половина чайної ложки солі;

– 2 столові ложки соняшникової рослинної олії;

– 1-2 столові ложки гарячої води;

– панірувальні сухарі.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Для цього рецепту вам знадобиться 500 г фаршу. У нас є свинина, але ви можете вибрати будь-яку. Помістіть його у велику миску. Додайте до нього манну крупу і дуже добре перемішайте.

2. Очистіть картоплю і цибулю. Пропустіть їх через тертку з дрібними отворами.

3. До фаршу додати яйце і терті овочі. Перемішуємо все лопаткою.

4. Залишається додати спеції: сіль, чорний мелений перець, паприку і сушений часник або пропущений через прес зубчик часнику. Перемішайте фарш руками до однорідності. Накрийте миску тарілкою і дайте складу постояти на столі 15 хвилин, щоб манна крупа зволожилася.

5. Далі візьміть трохи фаршу в долоні і сформуйте котлету. Пропустити її через миску з сухарями. Сформуйте всі остальні котлети так і покладіть їх на тарілку.

Порада: при бажанні ви можете замінити панірувальні сухарі будь-яким видом борошна.

6. Розігрійте сковороду з кількома столовими ложками рослинної олії на середньому вогні. Покладіть туди котлети і злегка підрум’яніть їх з двох сторін.

7. Після цього додайте в сковороду 1-2 столові ложки гарячої води, щоб котлети рівномірно смажилися і не підгоріли. Накрийте її кришкою і залиште під нею вогонь на 15 хвилин. Вогонь не повинен бути сильним.

8. Викладіть ароматні котлети на тарілку та насолоджуйтесь з улюбленим гарніром або соусом!

Бажаю приємного апетиту в колі ваших близьких!

 

Джерело

Читайте також