Для найніжніших млинців, які не рвyтся і довго залишаються м’якенькими, ніби щойно зі сковорідки - 0,5 л теплої води; 9 ст.л. борошна; 2 ст.л.майонезу; 2 яйця...
Млинці, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними й міцними водночас. Вони довго залишаються свіжими й м’якими. Увесь секрет в тому, що замість молока слід додати майонез.
Їх можна їсти із солодкими начинками або з соленими, якщо приготувати тісто без цукру. Обирай свій улюблений варіант і насолоджуйся ароматними млинцями!

Інгредієнти:
9 ст. л. борошна;
0,5 л теплої води;
2 яйця;
2 ст. л. майонезу;
2 ст. л. цукру;
15 г ванільного цукру;
дрібка солі;
2 ст. л. рослинної олії.
Приготування:
- Яйця, майонез, цукор, сіль та ванільний цукор збиваємо міксером до однорідності (можна використати вінчик).
- До суміші додаємо теплу воду та просіяне борошно. Перемішуємо тісто так, щоб не залишилося грудочок. Залишаємо його на 20 хвилин.
- Змащуємо дно сковорідки невеликою кількістю рослинної олії (робимо це лише один раз) і розігріваємо її.
- Смажимо млинці на середньому вогні з обох боків (по 1-2 хвилини на кожну сторону).
Ніжні млинці готові! Приємного вам апетиту!
А з якою начинкою млинці вам подобаються більше: з соленою чи солодкою? За яким рецептом ви їх готуєте?