«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Для любителів шоколаду і горіхів. Рецепт зі старого записника. Смакота неймовірна

Рецепт і фото: Ольга Соломаха-Корчак

Для любителів шоколаду і горіхів.
Рецепт зі старого записника. Смакота неймовірна і чудовий розріз
Форма 21х32

 

Тісто на 1 корж:

  • Яйця- 2шт.
  • Цукор- 150г
  • Сметана- 200г(можна 1/2кефіру)
  • Какао- 3-4ст.л.
  • Борошно- 160-180г
  • Сода- 1ч.л.
  • Ванільний цукор

 

Потрібно спекти такі 2 коржі.

 

Арахісовий прошарок:

  • Згущене молоко варене- 1банка ( 370г)
  • Масло- 250г
  • Арахіс- 150-200г
  • Крекер шоколадний- 1п.(або хрустик з маком 150г)
  • Чорний шоколад- 100г(не обов’язково)

Крем:

  • Молоко- 350мл
  • Крохмаль- 40г(або ванільний пудинг)
  • Цукор- 100г
  • Масло- 200г
  • Ванільний цукор
  • Для коржа яйця збити з цукром, ванільним цукром,додати сметану (у якій розчинити соду), какао, борошно. Тісто виходить, як густа сметана. Випікати при темп.180град.30хв.Спекти таких 2 коржі.
    Для арахісового прошарку масло збити із згущеним молоком, додати подрібнений крекер, арахіс, розтоплений шоколад.


  • Для крему до збитого масла додавати по ложці заварний крем.
    На шоколадний корж викласти половину крему, тоді- арахісовий прошарок, знову- крем. Накрити шоколадним коржем. Зверху полити помадкою і прикрасити за бажанням.
    Нехай все вдається


  • Смачного

Все буде Україна