«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Більше ніякого рису. Надзвичайно смачні тефтелі в соусі: так готувала моя бабуся

Тефтелі – це популярна м'ясна страва, яка часто містить додавання круп. Ці м'ясні кульки популярні у багатьох кухнях світу, включаючи Англію та Швецію, де їх вважають національним делікатесом.

Існує безліч варіацій тефтелів, у тому числі фрикадельки. Приготування класичних тюфтельок будинку стане відмінним кулінарним досвідом.

 

 

 

 

Рецепт приготування тефтелей: Натираємо на крупній тертці цибулю, моркву та очищену картоплю. В овочеву суміш додаємо фарш, солимо та приправляємо спеціями на свій смак.

Потім ретельно перемішуємо всі інгредієнти та відбиваємо їх. У сковороді розігріваємо трохи олії і формуємо тефтелі. Викладаємо їх на сковороду та швидко обсмажуємо з усіх боків на високому вогні, після чого прибираємо з плити.

У сковороді з олією додаємо муку|борошно|, перемішуємо до отримання однорідної маси. Додаємо томатну пасту, водою заливаємо.

 

 

Додаємо в соус сіль, цукор, сухий часник та вибрані спеції, наприклад, базилік. Перемішуємо і, при необхідності, розбавляємо водою, щоб соус не був надто густим. Варимо на мінімальному вогні.

 

Поміщаємо тефтелі у соус і гасимо під кришкою близько 20 хвилин.

Подавати тефтелі рекомендується з додаванням сметани та дрібно нарізаною зеленню, такою як петрушка та кріп.

 

Цей рецепт дозволяє приготувати ніжні та смачні тефтелі без додавання рису чи інших круп.

 

 

Все буде Україна