Беру гарбуз і готую найсмачніші млинці

14 жовтня 2024 р. 11:28

Млинці з гарбуза виходять пухкими і є оригінальною альтернативою традиційним млинцям. Перевага в тому, що вони містять вітаміни і будуть служити як закускою, так і основною стравою.

Ділюся рецептом приготування:

Очистіть гарбуз від шкірки, видаліть серцевину і наріжте на більш дрібні шматочки, які варіть 15 хвилин під кришкою. Перекладіть варений гарбуз у більшу миску і змішайте з молоком, водою, сіллю, цукром, яйцями та олією.

Коли суміш стане однорідною, додайте дріжджі і нарешті додайте борошно. Накрийте тісто харчовою плівкою і дайте йому піднятися в теплому місці на 40 хвилин.

Порада: щоб отримати однорідне тісто без грудочок, перед використанням просійте борошно.

 

Перемішайте тісто і обсмажте гарбузові млинці приблизно по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

 

Примітка: змастіть сковороду невеликою кількістю олії перед тим, як виливати тісто.

Подавайте гарбузові млинці з варенням, кремом або іншим улюбленим соусом. Смачного!

 

Інгредієнти:

  • гарбуз – 300 г
  • яйця – 3 шт
  • молоко – 300 мл
  • вода – 300 мл
  • масло – 50 мл
  • цукор – 50 гр
  • сіль – 1 дрібка
  • сушені дріжджі – 1 ст.л.
  • борошно – 400 гр

 

Джерело

Читайте також