Ділюся рецептом приготування:
Очистіть гарбуз від шкірки, видаліть серцевину і наріжте на більш дрібні шматочки, які варіть 15 хвилин під кришкою. Перекладіть варений гарбуз у більшу миску і змішайте з молоком, водою, сіллю, цукром, яйцями та олією.
Коли суміш стане однорідною, додайте дріжджі і нарешті додайте борошно. Накрийте тісто харчовою плівкою і дайте йому піднятися в теплому місці на 40 хвилин.
Порада: щоб отримати однорідне тісто без грудочок, перед використанням просійте борошно.
Перемішайте тісто і обсмажте гарбузові млинці приблизно по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Примітка: змастіть сковороду невеликою кількістю олії перед тим, як виливати тісто.
Подавайте гарбузові млинці з варенням, кремом або іншим улюбленим соусом. Смачного!
Інгредієнти:
- гарбуз – 300 г
- яйця – 3 шт
- молоко – 300 мл
- вода – 300 мл
- масло – 50 мл
- цукор – 50 гр
- сіль – 1 дрібка
- сушені дріжджі – 1 ст.л.
- борошно – 400 гр