Для приготування потрібно:
- баклажани 2-3 шт
- помідори 2 шт
- сир твердий 200 г
- майонез 100 г
- олія оливкова
- часник 2-3 зубчика
- сіль і перець за смаком
- прованські трави 1 ст. л.
Приготування:
Чисті і сухі баклажани нарізаємо на поздовжні пластини товщиною трохи менше 1 см. Відразу викладаємо на деко, вистелене пергаментним папером.
Приготуємо ароматну олійну суміш – олію змішаємо з прованськими травами і пропущеним через прес часником
За допомогою кисті змащуємо баклажани отриманою олійною заливкою і злегка присолюємо зверху,
Томати наріжемо на тонкі часточки і розподілимо по баклажану, злегка поперчимо.
Зверху страву посипаємо натертим сиром і робимо тонку сіточку з майонезу. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 180 гр. Режим низ-верх.
Страва повністю готова! Вона виходить ніжною і соковитою. Смачного!