«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

19 жовтня - День ангела святкує Денис!

Ім'я Денис походить від давньогрецького "присвячений богу Діонісу". Він дуже товариський хлопчик.

Добре уживається не тільки з людьми, але і з тваринами. При цьому чоловіком виростає корисливим і розважливим.

За життя Денис – людина щасливий, а от з першим шлюбом у нього бувають проблеми.

Ім'я Денис найкраще підходить Скорпіонам, Водоліям, Близнюкам і Рибам. Відмінна сполучуваність імені Денис з володарями імені: Олександра, Ганна, Євгенія, Катерина, Клавдія, Лариса, Марина, Поліна, Софія і Ліана, складна – Антоніна, Зінаїда, Зоя, Інна, Ірина, Ольга, Француаза.

Привітання з іменинами

Дениса Щоб життя було цікавим, потрібно, щоб батьки нарекли маленької людини, як тебе, Денисом. Ти завжди чимось захоплений, постійно пропонуєш своїм друзям якісь божевільні ідеї, які в результаті виявляються геніальними. Ми вже знаємо: якщо ти щось задумав, готуватися треба до повного відриву. Так тримати! З іменинами, Денис!

***

Дорогий Денис, від усієї душі вітаю тебе з твоїм святковим днем! Бажаю, щоб ти завжди стояв на вірному і успішному життєвому шляху, щоб у справах тебе чекала удача, щоб поруч були люблячі і близькі люди, щоб щастя твоє окриляло тебе, а в душі панувало вічне свято.

***

Денисе, з Днем ангела щиро вітаю, Всіх благ земних тобі побажаю, За душу людяну і простоту, За велике серце та доброту. Хай ангел тобі подарує натхнення, А Бог – людське благословення!

* * *

З днем Ангела Дениса вітаю, Всіх земних благ Вам бажаю За душу людяну і простоту; Всі квіти світу Вам дарую За добре серце й доброту. Хай доля зачарує Вам світ здоров’ям, Щастям, миром і натхненням. Бажаємо прожити ще сто літ Під Божим і людським благословенням!
 

Все буде Україна