«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

12 травня - міжнародний День медичних сестер!

привітання медичних сестер

12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри. Саме цього дня народилась видатна англічанка Флоренс Найтінгейл, яка організувала перші у світі бригади сестер милосердя.

Міжнародний день медичної сестри в Україні ми відзначаємо з 1997 року.

Медична сестра – це руки лікаря, вона незамінний асистент під час операцій та допомагає в подальшій реабілітації хворих. Вона допомагає пацієнтам одужати не тільки фізично, а й психологічно, стаючи на час лікування надійним другом та порадницею, підтримкою, опорою, розрадою. 

Медична сестра містить в собі безмежжя вищих духовних якостей...  Вона чуйна, співчутлива, добра, терпелива, уважна, милосердна, турботлива і всі ці якості закріплені освіченістю та високим професіоналізмом.

Щиро вітаємо всіх медичних сестер з професійним святом! Здоров’я вам, щастя, кар’єрного росту та сімейної злагоди. Дякуємо вам, за вашу нелегку, відповідальну працю. Дякуємо вам за ваш професіоналізм, за ваше милосердя, за вашу турботу та підтримку всіх пацієнтів, які того потребують. 

Ми довіряємо вам найдорожче –  здоров’я та життя своє, своїх рідних, близьких, тому що впевнені у вашому доброму серці та вміннях. Дякуємо за вашу турботу!

Джерело:https://zoloti.com.ua/

Все буде Україна