З’єднуємо борошно з сиром і через 10 хвилин ставимо на стіл випічку смачнішу за чебуреки
Легкі і повітряні коржі з сиром готуються всього за 10 хвилин без урахування часу на тісто і не вимагають ніяких складних інгредієнтів. Виходять такі коржі ще смачніші класичних чебуреків, а подавати їх можна і як самостійну страву з різними соусами, і в якості заміни хлібу.
Нам потрібно:
- 250 грамів борошна,
- дрібка солі,
- 30 грамів розтопленого вершкового масла,
- 120 мілілітрів води,
- моцарелла (можна замінити будь-яким твердим сиром),
- орегано,
- олія.
Приготування:
Пересипаємо борошно в глибоку миску, додаємо до неї сіль, розтоплене вершкове масло, вливаємо воду і швидко замішуємо тісто. Залиште його піднятися в тій же мисці під кришкою, або звичайною харчовою плівкою.
Потім розкачуємо тісто і вирізаємо формою круглі заготовки. На кожну кладемо трохи натертого на середній терці сиру, додаємо орегано.
Накриваємо зверху такою ж за розміром круглою заготовкою і гарненько скріплюємо краї. Залишилося тільки швидко обсмажити сирні коржики у великій кількості розпеченої олії.
Детальніше можете подивитися у відео-рецепті: