Для приготування вам знадобиться:
тарталетки готові - 6 шт.
огірок - 1 шт.
морква (варена) - 1 шт.
сир - 150г
ікра червона - 1 баночка.
Рецепт приготування:
Крок 01
Готові тарталетки наповнити сиром, попередньо збивши його міксером для легкості. Можна вибрати для закуски сир з добавками - грибами, зеленню або шинкою.
Крок 02
На шар сиру покласти ложку червоної ікри. Розподілити по всій поверхні начинки.
Крок 03
Овочечисткою зрізати тонку скибочку (уздовж огірка). На зубочистку насадити огіркову скибочку, складаючи її гармошкою. Вставити кінчик зубочистки в центр тарталетки з начинкою.
Крок 04
З відвареної моркви вирізати зірочки. Закріпити зірку на зубочистку. Замість моркви на кінчик зубочистки можна прикріпити помідор черрі. Буде теж красиво і смачно. Закуску «Ялинка» готувати краще відразу перед подачею, щоб тарталетки не встигли розмокнути. Смачного!