«Вогні Парижа»: бюджетний салат, який точно вразить гостей
Що приготувати на вечерю? Напевно, це питання хвилює час від часу багатьох жінок. Однак коли сім`я велика, то хочеться, щоб було не тільки смачно, а й недорого. Пропонуємо смачний та дуже бюджетний салатик.
Всі потрібні складники можна купити у супермаркеті неподалік дому. А головне – він дуже апетитний! До речі, це чудова альтернатива традиційному салату «Дністер», відомого ще з часів СРСР.
Вам потрібно:
- 150 г свіжої капусти
- 150 г будь-якої ковбаси
- буряк – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- картоплина – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- майонез – 3 ст. ложки,
- олія – 2 ст. ложки,
- 1 ч.л. оцту,
- 1/4 ч.л. цукру,
- спеції – за смаком.
Як готувати:
- Картоплю нарізати соломкою, обсмажити, цибулю нарізати тоненькими півкільцями, замаринувати (цукор, оцет, залити водою).
- Залишити на годину, маринад злити. Моркву і буряк натерти на тертці для корейської моркви.
- Ковбасу нарізати соломкою, трошки обсмажити на олії.
- Беремо велику тарілку, викладаємо все гірками. Солимо, перчимо. Посередині – ложка майонезу. Подаємо на стіл.
Виглядає дуже ефектно. Ваші гості будуть здивовані. Крім того, він дуже легкий, тому його можна їсти навіть пізно ввечері!
