«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Узбек порадив замаринувати м’ясо по його рецепту. Тепер роблю тільки так!

Вам потрібно взяти коріандр, паприку, солодкий перець, чебрець, імбир, зіру, базилік і змішати ці приправи.

Натираємо шматочки м’яса (я беру свинину) і складаємо в ємність, наливаємо 50 г води, перемішуємо. Відправляємо м’ясо в холодильник на кілька годин маринуватися.

Ще обов’язково наріжте цибулю кільцями (кількість беріть на свій смак) і змішайте з м’ясом.

Після 2-3 годин в холодильнику, вже можна приступати до готування і смажити шашлики.

Рекомендую, викладати м’ясо з шампура на товстий лаваш – весь сік стікатиме на хліб і буде просочувати його своїми соками і ароматом. Обов’язково зробіть салати зі свіжих овочів і візьміть багато свіжої зелені.

За матеріалами

Все буде Україна