«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Торт-салат з куркою і грибами. Смачний і дуже ситний

Інгредієнти:
✓ 1 банка печериці (мариновані)
✓ 300 гр. курка (філе)
✓ 2 шт. морква
✓ 3 шт. картопля
✓ 3 шт. курине яйце
✓ 3 шт. огірок (солоні)
✓ 2 скибочки перцю (маринований)
✓ 1 банка кукурудза (маринована)
✓ 1 пучок зеленої цибулі
✓ 300-400 гр. майонез
✓ за смаком перець (мелений)
✓ за смаком сіль
  
Рецепт приготування
1. Морква з картоплею в шкірці і яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо. Банки з кукурудзою і грибами відкриваємо і зливаємо рідину. Гриби використовуємо цілі і велику банку.
2. Куряче філе нарізаємо, солимо, перчимо і обсмажуємо в маслі на сильному вогні 3-4 хвилини до рум'яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки. Остужаем.
3. Підготовлені моркву, картоплю, яйця, огірки, перець і цибулю дрібно нарізаємо.
4. Рознімну форму діаметром 26 см. Вистилає харчовою плівкою і розміщуємо цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипаємо гриби зеленою цибулею.
5. Викладаємо підготовлену моркву, посипаємо злегка сіль, перцем меленим і щедро мазиваем майонезом.
6. Рівномірно розподіляємо підготовлені шматочки курки.
7. Викладаємо підготовлені огірки, маринований перець, кукурудзу і майонез. Трохи кукурудзи залишаємо для прикраси.
8. Потім шар з яєць, трохи солимо і майонез. Останній шар підготовлену картоплю, трохи солимо, перчимо і майонез.
9. Закриваємо салат фольгою і відправляємо в холодильник на 6-7 годин.
10. Потім знімаємо фольгу, накриваємо великою тарілкою. Перевертаємо форму з салатом, знімаємо акуратно форму, плівку і подаємо.
Смачного!

Все буде Україна