Салат виходить дуже смачний і ситний, так як в ньому є м'ясо.
Інгредієнти:
м'ясо - 300-300 г;
картопля - 1-2 шт.;
морква - 1-2 шт.;
буряк - 1 шт.;
капуста білокачанна - 150-200 г;
цибуля червона - 1 шт.;
гранат - 1 шт.;
кріп - невеликий пучок;
оцет столовий - 2-3 ст. л.;
майонез для заправки.
Приготування салату Калейдоскоп.
Для початку я чищу всі овочі. Потім мені потрібно замаринувати цибулю. Нарізаю цибулю півкільцями, перекладаю її в глибоку чашку, вливаю оцет і додаю трохи холодної кип'яченої води.
Залишаю маринуватися і займаюся овочами і м'ясом. Картоплю нарізаю тонкою соломкою.
Наливаю в сковороду олію без запаху. Викладаю картоплю і обсмажую до хрусткої скоринки.
Викладаю шумівкою (або ложкою з дірочками) у друшляк (ставлю його на миску), щоб зайве масло все скло. Поки картопля обсмажується, натираю на корейській тертці моркву і буряк. І по черзі так само обсмажую до м'якості. М'ясо нарізаю трохи підморожене, так його можна нарізати рівненькою соломкою.