Інгредієнти:
яйця курячі – 4 шт.
сметана -100 мл
крупа манна – 1,5 ст.ложки
сир твердий 150 г
фарш – 450-500 г
цибуля ріпчаста – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Для приготування сирного омлету: до злегка збитих яєць додати манну крупу, тертий на дрібній тертці твердий сир, сметану, добре перемішати (можна додати нарізану зелень), і залишити на хвилин 20-30, для набухання манки.
- Для начинки: м’ясо пропустити через м’ясорубку, цибулю притушити до золотистого кольору. Все перемішати, приправити за смаком сіллю і перцем.
- Деко застелити папером для випічки і змастити олією. Викласти яєчно-сирну масу на деко, розрівняти і випікати в розігрітій духовці при 180 градусах до готовності (трохи золотистого кольору) 10 хв.
- На стіл постелити пергамент, готовий сирний омлет акуратно перевернути на нього і зняти папір.
- Розподілити фарш по всій поверхні готового омлету. Згорнути рулетом.
- Загорнути рулет в папір, по краях звернути так, щоб сік не витікав і знову випікати при температурі 180 градусів до готовності, приблизно 30 хвилин.
- Не варто відразу виймати рулет з паперу, краще дати постояти ще 10-15 хвилин, щоб він просочився усіма соками, що виділилися. Залишити на годину в холодильнику.
Смачного! 😉