Сирне желе з фруктами — казковий молочний десерт без випічки!
Інгредієнти:
- Желатин – 30 г
- Молоко – 200 мл
- Сир знежирений – 700 г
- Сметана – 250 г
- Цукор – 200 г
- Апельсин – 1 шт.
- Виноград білий – 100 г
- Кокосова стружка – 1 ст. л.
- Чорний шоколад – 50 г
Приготування
- Залийте желатин теплим молоком і відставте суміш вбік на 60 хвилин.
- Змішайте знежирений сир з цукром і сметаною жирністю 10 % до однорідності за допомогою міксера.
- Очистіть апельсин і наріжте шматочками. Розріжте ягоди винограду навпіл.
- Підігрівайте вже набряклий желатин на водяній парі до повного розчинення. Не доводьте масу до кипіння.
- Тепер з’єднаєте сирну масу з желатином і фруктами, гарненько вимісіть. Заповніть нею силіконову форму і відправте до холодильника на 4-5 годин.
- Дістаньте сирний бланманже з форми, посипте кокосовою стружкою і тертим шоколадом. Смачного!