Швидкі пампушки до борщу, за простим та смачним рецептом!

24 вересня 2020 р. 20:34

Тісто:

  • Тепла вода 50 градусів 1 скл.;
  • Цукор пісок 1 ст.л.;
  • Соняшникова олія 3 ст. л.;
  • Сіль 0,25 ч. л.;
  • Сухі дріжджі 1 пакет;
  • Пшеничне борошно 3 скл.

Заправка:

  • Сіль 1 ч. л.;
  • Соняшникова олія 2 ст. л.;
  • Свіжий часник 3 зубки;
  • Холодна вода 50 мл.;
  • Свіжий кріп пів пучка.

Спосіб приготування:

В глибокий посуд насипте просіяного борошна, влийте всередину води, додайте солі, цукру, олії, дріжджів та замісіть не круте тісто.

З тіста скачайте невеликі кульки та покладіть на деко, змащене олією. Залиште в теплому місці хвилин на 15 прикривши серветкою.

В попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте випікатись пампушки на 10-15 хвилин.

Для заправки візьміть зубки часнику та розітріть разом з сіллю, додайте води, рослинної олії, кропу та змішайте все в блендері до однорідної маси.

Готові булочки дістаньте з духовки та полийте заправкою з часнику.

Гарячими вони краще просочаться ароматною заправкою.

Смачного!

Джерело

Читайте також