Салат з пекінської капусти з кукурудзою, помідорами і болгарським перцем

17 грудня 2020 р. 20:57

Пекінська капуста додасть соковитості будь-якому овочевому салату і зробить його смачнішим. Трохи солодкувата зелень прекрасно поєднується з усіма овочами, а для заправки буде досить рослинної олії. Надзвичайно простий і водочас неймовірно смачний салат стане зіркою вашого новорічного столу!

Для приготування салату вам буде потрібно:
капуста пекінська - 3 листа
помідори - 2 шт.
перець солодкий болгарський - 1 шт.
кукурудза консервована - 160г
перець чорний мелений - за смаком
сіль за смаком
цибуля зелена - за смаком
олія рослинна для заправки.
Рецепт приготування салату:
Крок 01
Листя пекінської капусти споліскуємо під холодною проточною водою, підсушуюємо на паперовому рушнику і рвемо руками на невеликі шматочки.

Крок 02
Солодкий перець миємо, розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і хвостик. Підготовлений перець нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 03
Помідори нарізаємо середніми кубиками.

Крок 04
Зелені пір'я цибулі дрібно шаткуємо.

Крок 05
Викладаємо в глибокий салатник всі підготовлені інгредієнти: кукурудзу, помідори, цибуля, солодкий перець і листя капусти. Перед подачею всі овочі перемішуємо, перчимо, додаємо сіль і заправляємо рослинною олією. Виходить ніжний, вітамінний салат з пекінської капусти з солодкою кукурудзою і овочами, який не тільки корисний, але і своїм яскравим виглядом прикрасить будь-який обідній стіл. Смачного!

Читайте також