Рецепт оригінального салату як в ресторані. Ви захочете його приготувати!
Ресторанна страва у вас вдома? Все реально! Та до того ж ще і готується вона без складнощів і досить бюджетна за витратами.

Необхідні продукти:
- 2 картоплини;
- 1 куряча грудка (копчена);
- 4 яйця;
- 1 огірок;
- 170 г сиру.
- кілька гілочок кропу;
- стільки ж пір’я зеленої цибулі;
- по 5-7 штук маслин і оливок;
- 1 морквина.
Приготування:
Відварену картоплю натираємо на тертці. Так само поступаємо з вареними яйцями.
Подрібнюємо за допомогою терки і сир.
Грудку нарізаємо на дрібні кубики.
Таким же чином подрібнюємо і огірок.
Щоб салат вийшов рівним, я використовую знімне кільце, яке встановлюю на тарілку. Можете обійтися і без нього.
На низ викладаємо грудку, на яку наносимо майонез.
Другим шаром йдуть яйця. Їх теж просочуємо майонезом.
Третій шар – картопля.
Четвертим викладаємо огірок.
Останнім йде сир. Всі шари змащуємо майонезом.
Салат прикрашаєте кропом, викладаєте маслини з оливками, чергуючи їх. Розкидаєте зелену цибулю, попередньо подрібнену, і шматочки свіжої моркви.
Цей салат – відмінна альтернатива «оселедця під шубою»!