борошно – 500 г;
масло вершкове – 200 г;
яблука – 4 шт;
яйця – 4 шт;
цукор – 120 г;
ванілін – 1 пакетик;
розпушувач – 1 пакетик.
Яблучні булочки: покроковий процес приготування
Масло вершкове розтоплюємо і змішуємо зі збитими яйцями. Не перестаючи збивати, додаємо ванілін і цукор.
Борошно змішати з розпушувачем і порційно додаємо в тісто, потім додаємо в тісто і яблука, нарізані маленькими кубиками.
Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо тісто з яблучними шматочками, залишаючи проміжки в 5 см.
Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 10 – 15 хвилин.
Після приготування, обсипаємо пиріжки цукровою пудрою. За бажанням, можна пекти такі булочки не тільки з яблуками, але і з персиками, абрикосами, різними ягодами, сухофруктами і т.д.