Готувати його зовсім не складно! Але підсумок вас точно порадує!
какао бісквіт
Інгредієнти:
5 яєць
3/4 склянки цукру
2/3 склянки борошна
1/3 чашки какао
приготування:
Змішати борошно і какао, просіяти.
Білки відокремити від жовтків, збити білки в жорсткі піки. В кінці збивання додати цукор, ложку за ложкою, збиваючи після кожного додавання. Додати яєчні жовтки по одному, не припиняючи збивання.
Потім додати борошно і какао. Обережно перемішати тісто, щоб компоненти злилися воєдино.
Форму діаметром 23 см вистелити пергаментним папером (дно), що не змащувати боки. Акуратно вилити тісто.
Випікати при температурі 160 - 170 ° С протягом 35 - 40 хвилин або близько того.
Перевіряти сухий дерев'яною шпажкою.
Вийняти торт з духовки, охолодити, розрізати на 2 пластини.
Корж Сезам:
Інгредієнти:
4 білка
½ склянки цукру
½ столові ложки картопляного борошна (крохмаль)
½ столові ложки борошна звичайної
½ чайної ложки порошку для випічки
150 гр насіння кунжуту
приготування:
Білки збити в жорсткі піки поступово додаючи цукор.
Коли піна вже добре міцна, додати решту інгредієнтів.
Вилити в форму для випічки, застеливши її пергаментом.
Випікати при температурі 160 градусів близько 30 хвилин.
крем Халвовий
Інгредієнти:
1/2 літра молока
3 столові ложки борошна
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
1/2 склянки цукрової пудри
4 яєчних жовтки
1/2 склянки вершкового масла
близько 200 г ванільна або арахісова халва
приготування:
З перерахованих інгредієнтів, крім масла і халви, приготувати пудинг: закип'ятити половину молока з цукром, а в другу половину влити збиті жовтки, всипати борошно, перемішати, щоб не було грудок, і влити повільно в кипляче молоко. Повинен вийти густий пудинг.
Коли пудинг приготується, залишити його повністю охолонути.
Масло розтерти в пух, потім по ложці додавайте халву, весь час збиваючи.
Потім додати холодний пудинг, все добре збити.
Спробуйте крем, якщо потрібно додайте цукор, тому що все залежить від солодощі халви.
охолодити крем
збірка:
бісквіт какао
крем
корж Сезам
крем
бісквіт какао
крем.
Смачного!