Інгредієнти:
- 2-3 молодих кабачка
- 1 ч. л. солі
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. панірувальних сухарів або кунжуту
- 2 яйця
- 1 ст. л. сметани
- 0,5 ч. л. хмелі-сунелі
- 0,5 ч. л. куркуми
- 0,5 ч. л. сухого часнику
Процес приготування:
Кабачки нарізати невеликими брусочками, посолити і дати постояти 10-15 хвилин. Потім злити рідину, а залишки вологи промокнути серветкою.
Скласти кабачки в пакет і змішати з борошном.
Спеції змішати з сухарями або кунжутом.
У сметану вбити яйця, додати дрібку солі і збити суміш.
Кабачки потрібно по черзі вмочувати в яєчній масі, потім обваляти в сухарях.
Викласти кабачки на деко і відправити їх запікатися в духовку, розігріту до 220°С.
Запікати краще всього в режимі конвекції протягом 15-и хвилин. Якщо в духовці немає обдування, потрібно запікати кабачки протягом 5-7 хвилин з одного боку, а потім перевернути їх на іншу сторону і запікати ще 5 хвилин.