Картопляні пиріжки з квашеною капустою

06 грудня 2020 р. 22:38

Хто не любить в холодну пору поїсти тепленьких пиріжків, та з чайком? Але що робити, коли возитися з тістом не хочеться? Є вихід - картопляні пиріжки. Відварити, змішати і засмажити. Смачно і швидко. Обсмажувати можна на будь-якому рослинному маслі або просто запекти в духовці. Вівсяну муку можна замінити кукурудзяною або житньою. При бажанні пиріжки подають з соєвим соусом.

Для приготування пиріжків вам буде потрібно:
картопля - 800г
сіль за смаком
яйце - 3 шт. (Велике)
вівсяні пластівці - 50г
капуста квашена - 200г
олія соняшникова рафінована - 30 мл.
Рецепт приготування пиріжків:
Крок 01
Очищену сиру картоплю нарізати великими шматочками, залити водою і, трохи підсолити, відварити до готовності.

Крок 02
Злити зайву воду. Розім'яти в пюре і дати охолонути до кімнатної температури.

Крок 03
В остигле пюре додати, розмішуючи, по одному яйця.

Крок 04
Слідом додати квашену капусту, перемішати. отриману суміш поки буде рідкуватою.

Крок 05
Вівсяні пластівці з допомогою кавомолки змолоти в борошно і пересипати в картоплю з капустою.

Крок 06
Ретельно перемішати суміш.

Крок 07
На розігріту сковороду з маслом викладати картопляні пиріжки. Ліпити пиріжки бажаної форми руками, змочуючи їх у воді.

Крок 08
Пиріжки підрум'янити на невеликому вогні з двох сторін. Готові картопляні пиріжки з квашеною капустою перекласти на тарілку і подавати, поки вони гарячі. Смачного!

Читайте також