«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як з однієї склянки манки приготувати смачний десерт

Сьогодні ми підготували приголомшливий рецепт, який підкорить вас своїм смаком!

Інгредієнти:

  • 250 г вершкового масла
  • 1 л молока
  • 200 г цукру
  • 3 жовтки
  • 200 г манної крупи
  • 900 г консервованих персиків
  • 20 г желатину
  • 150 г пісочного печива
  • 1 ч. л. какао

Приготування:

  1. Зваріть молочну манну кашу, постійно помішуючи інгредієнти. Потім відставте її остигати.
  2. Збийте розм'якшене масло з цукром, потім додайте по одному яєчні жовтки і продовжуйте збивати.
  3. Додайте до яєчної суміші по 1 столовій ложці охолодженої манної каші. Поступово з'єднайте компоненти до отримання однорідної консистенції. В кінці розділіть отриману суміш на дві частини і додайте до однієї з них какао.
  4. На дно рознімної форми для випічки помістіть пісочне печиво. Потім викладіть другий шар з кавового пудингу і третій шар з білого. Помістіть десерт в холодильник.
  5. Видаліть рідину з банки з персиками. У сироп додайте желатин і дайте йому кілька хвилин, щоб набрякнути. Потім нагрійте суміш на водяній бані до повного розчинення желатину.
  6. Подрібніть персики за допомогою блендера до стану каші. Додайте в персикове пюре желатинову суміш.
  7. Дістаньте торт з холодильника і залийте верх фруктово-желейною масою. Потім помістіть десерт назад до повного застигання желе.

Приємного апетиту!

Все буде Україна