Чудовий десерт, який неодмінно сподобатися не тільки дітям… Ніжна, соковита кокосова начинка в шоколадній глазурі подарує вам незабутню райську насолоду!
Інгредієнти:
- Вершки 20% – 200 г
- Масло вершкове – 50 г
- Кокосовая стружка – 200 г
- Ванілін – дрібка
- Шоколад молочний – 250 г
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Цукор – 70 г
Приготування:
На маленькому вогні розтопити вершкове масло, вершки і цукор. Прибрати з вогню.
Додати кокосову стружку і ванілін. Добре перемішати.
Масу викласти у форму, дуже добре утрамбувати і прибрати в морозилку на кілька годин. Чим довше, тим краще.
Розрізати на невеликі смужки або квадратики. Прибрати в морозильник на кілька годин.
Приготувати глазур. Шоколад поламати в мисочку, додати олію і поставити на 30 секунд в мікрохвильовку.
Після того, як розстане, добре розмішати до однорідної маси.
Облийте шоколадом батончики у зручний для вас спосіб: можете відразу занурювати повністю, поетапно або поливати зверху. Глазур висихає швидко. Тому потім можна взяти готову цукерочку пальцями і вмочити низ в глазур.
Сподобались цукерки? Тоді поділіться рецептом з друзями!