«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Дієтологи визнали піцу найбільш корисним сніданком

Найголовніше, снідаючи, потрібно обмежитися одним або двома шматочками.

Для всіх кому подобається піца повинні знати про те, що вона визнана найбільш корисним сніданком, а не вівсяна каша, омлет, тости з овочами або сир, як були впевнені прихильники правильного харчування.

Тепер піцою можна снідати не тому, що в холодильнику порожньо, а тому що вона приносить користь і люди даремно відмовляють собі у задоволенні скуштувати її, пробудившись від сну. На думку фахівців у сфері дієтології, ця страва підходить в якості ранкового приймання їжі набагато краще, ніж звичні вівсяні пластівці. Саме до цього висновку прийшов дієтолог з Америки на ім'я Челсі Емер.

Фахівець стверджує, що піца дуже корисна на сніданок. Про причини він детально розповів засобам масової інформації. На його думку, в одному шматочку піци міститься така ж кількість калорій, як і в вівсяних пластівцях, в які додали молоко. Але до складу піци входить набагато більше корисних вітамінів, білків і мікроелементів, ніж пластівці. Зате в цьому продукті міститься багато цукру, який шкідливий для здоров'я.

Невеликий шматочок піци здатний наситити, а також наповнити бадьорістю і енергією на весь ранок. Головне, щоб сам шматочок був тонким, а страва складалася з сиру, грибів, курячого філе, помідорів, зелені в достатній кількості. Але піца на сніданок буде корисною лише в тому випадку, якщо покуштувати всього кілька шматків, а не з'їсти її цілком. У такому разі в організм відразу надійде велика кількість калорій, що негативно позначиться на зайвій вазі.

Хоча з приводу корисності піци необхідно відзначити, що покупний продукт, приготовлений з можливо несвіжим м'ясом і овочами, не може бути корисний. Щоб страва дійсно сприятливо відбилася на організмі, її необхідно створювати самостійно, використовуючи тільки якісні продукти. Тільки в цьому випадку піцу можна спокійно вживати на сніданок, не думаючи про те, що їжа позначиться на зайвій вазі і негативно позначиться на фігурі, а також не принесе ніякої користі організму.

Дієтолог стверджує, що шматочок ситної піци на сніданок можна вживати щодня. Щоб урізноманітнити ранковий раціон, рекомендують чергувати овочеву і м'ясну начинку для страви. Використовуйте помідор, солодкий перець, цвітну капусту, зелень, сир, оливки, квасолю, кукурудзу. Не варто класти в піцу жирні сорти ковбаси і м'яса, бекон. І найголовніше, снідаючи, потрібно обмежитися одним або двома шматочками, а не тріскати страву повністю. Краще віддати частину піци всім хто з вами за одним столом.

Все буде Україна