Бургери з хрусткою куркою

02 грудня 2020 р. 20:58

Для любителів ситних перекусів - бургери з хрусткою куркою. Для них курячі грудки панірують в кукурудзяних чіпсах і обсмажують у фритюрі. Соус для булочок вибирайте на свій смак, але я б порадила зупинитися на соусі чилі. Це найкращі дієтичні бургери, які я коли - небудь куштувала!

Для приготування бургерів вам буде потрібно:
булочки для бургерів - 6 шт.
куряча грудка (філе) - 2 шт.
кукурудзяні чіпси - за смаком
помідори - 2-3 шт.
соус чилі - за смаком
зелений салат (будь-який) - за смаком
сир - близько 150г
яйце - 1 шт.
борошно - 3 ст.л.
сіль, мелений чорний перець - за смаком
рослинна олія для смаження.
Рецепт приготування бургерів:
Крок 01
Філе курячої грудки гарненько відбити, посолити і поперчити.

Крок 02
У невеликій мисці збити виделкою яйце. У дві плоскі тарілки насипати борошно і кукурудзяні чіпси. Чіпси поламати, щоб шматочки стали розміром близько 5 мм.

М'ясо обваляти в борошні, занурити в збите яйце.

Крок 03
Запанірувати в кукурудзяних чіпсах і обсмажити з двох сторін в гарячому маслі. Готову курячу грудку в паніровці перекласти на паперову серветку, щоб вбрався надлишок жиру.

Крок 04
Зелений салат тонко нарізати або порвати руками.

Крок 05
Помідори порізати кружальцями.

Крок 06
Курячі грудки в хрусткій паніровці нарізати смужками, скибочками або як вам буде завгодно.

Бургери з хрусткою куркою, Крок 07
Булочки розрізати навпіл, змастити нижню половинку соусом чилі і розкласти салат. На салат укласти м'ясо.

Крок 08
Накрити кружками помідорів і скибочками сиру. Бургери з хрусткою куркою готові.

Читайте також